Bistecca alla pizzaiola

40 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
315 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
10 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso osolíme, opepříme a potřeme lžící olivového oleje, necháme stranou odstát.
  • 2
    Rajčata přelijeme horkou vodou a oloupeme slupky, poté je pokrájíme na menší kousky.
  • 3
    Na dalších 2 lžících olivového oleje osmahneme česnek, osolíme a opepříme a smažíme do zezlátnutí česneku. Přidáme rajčata a nasekanou bazalku a vaříme 5 minut.
  • 4
    Na zbývajícím oleji osmažíme zprudka maso, cca 2 minuty z každé strany. Poté maso poskládáme na pánev tak, aby se mírně překrývalo, přelijeme rajčatovou omáčkou a přiklopené necháme podusit 5 minut.
  • 5
    Servírujeme posypané petrželí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.