Blesková zeleninová polévka Ládi Hrušky
10 min.
Ingredience
- 1litrVoda pitná
- 1kusMrkev kořen
- 1kusPetržel kořen
- 1kusBujón zeleninový
- 3gramySůl
- 2gramyPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
31 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
3 g
Cukr
319 mg
Postup přípravy
- 1Do hrnce nalijeme vodu, do které nastrouháme na hrubém struhadle očištěnou mrkev a petržel, a přidáme bujón. Polévku podle chuti osolíme a opepříme.
- 2Přivedeme k varu a na mírném plameni vaříme asi 5 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 20. 1. 2016
Blesková zeleninová polévka Ládi Hrušky
O rychlosti přípravy a tvorby receptu se nemusím ani zmiňovat, samotný název ,,blesková,, to vystihuje 😁. Polévka nám chutnala. Dávala jsem do ní zavařit nočky. Tento recept hodnotím kladně.