Blesková zeleninová polévka Ládi Hrušky

10 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
31 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
3 g
Cukr
319 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce nalijeme vodu, do které nastrouháme na hrubém struhadle očištěnou mrkev a petržel, a přidáme bujón. Polévku podle chuti osolíme a opepříme.
  • 2
    Přivedeme k varu a na mírném plameni vaříme asi 5 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 20. 1. 2016
Blesková zeleninová polévka Ládi Hrušky
O rychlosti přípravy a tvorby receptu se nemusím ani zmiňovat, samotný název ,,blesková,, to vystihuje 😁. Polévka nám chutnala. Dávala jsem do ní zavařit nočky. Tento recept hodnotím kladně.