Boršč z červené řepy

75 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
225 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
14 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Veškerou zeleninu očistíme, umyjeme a nakrájíme na kostky. V hrnci rozpálíme olej, vložíme oloupanou a na kostky nakrájenou cibuli, restujeme dozlatova, přidáme připravenou mrkev, petržel, vhodíme bobkový list a pod poklicí za častého míchání dusíme 15 minut, přidáme červenou řepu, zalijeme vývarem, fazole scedíme a vysypeme je do hrnce, přiklopíme poklicí a vaříme přibližně 30 minut.
  • 2
    Před dokončením vaření přidáme do polévky pyré, podle chuti sůl, pepř, povaříme ještě dalších 10 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.