Bramboráčky podle paní domu

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
311 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
23 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
4 g
Cukr
781 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory a cibuli oloupeme a nastrouháme na hrubo. Promícháme s vejcem, moukou, solí a pepřem.
  • 2
    Ve velké pánvi rozpálíme olej, vložíme vždy jednu lžíci směsi a stlačíme ji na placku.
  • 3
    Smažíme asi 4 minuty, vždy 3–4 bramboráky najednou, do křupava. Obrátíme je a pečeme ještě 2 minuty.
  • 4
    Hotové bramboráčky klademe na plech vyložený pečicím papírem a udržujeme v troubě teplé.
  • 5
    Když jsou všechny hotové, upravíme je na mísu a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.