Bramborák s feferonkami
35 min.

Ingredience
- 2kusyCibule
- 2kusyVejce slepičí
- 1šálekOlej rostlinný
- 800gramůBrambory
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 6kusůFeferony
- 1kusEstragon
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
746 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
66 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Brambory oloupeme a nahrubo nastrouháme. V míse je promícháme s vejci, moukou, solí a pepřem. Přidáme oloupanou, jemně nasekanou cibuli a očištěné, na kolečka nakrájené feferonky a vše dobře promícháme.
- 2Na pánvi rozehřejeme 3 lžíce oleje a postupně do něj vkládáme po lžícíh bramborové těsto. Bramboráky smažíme po každé straně asi 4 minuty dokřupava. Po upečení udržujeme bramboráky teplé.
- 3Před podáváním pokrm ozdobíme lístky estragonu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.