Bramborák s feferonkami

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
746 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
66 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme a nahrubo nastrouháme. V míse je promícháme s vejci, moukou, solí a pepřem. Přidáme oloupanou, jemně nasekanou cibuli a očištěné, na kolečka nakrájené feferonky a vše dobře promícháme.
  • 2
    Na pánvi rozehřejeme 3 lžíce oleje a postupně do něj vkládáme po lžícíh bramborové těsto. Bramboráky smažíme po každé straně asi 4 minuty dokřupava. Po upečení udržujeme bramboráky teplé.
  • 3
    Před podáváním pokrm ozdobíme lístky estragonu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.