Bramborák s uzeným masem z Vysočiny
25 min.
Ingredience
- 600gramůBrambory
- 150gramůUzené maso vařené
- 2kusyVejce slepičí
- 100gramůMouka polohrubá
- 1špetkaMajoránka
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaKmín mletý
- 3lžíceSádlo škvařené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
510 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
34 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
5 g
Cukr
224 mg
Postup přípravy
- 1Uzené maso nakrájíme na malé kostičky. Syrové brambory nastrouháme najemno.
- 2V míse smícháme nastoruhané brambory, nakrájené uzené maso, vejce a mouku, majoránku, kmín, pepř a sůl a důkladně promícháme.
- 3V pánvi rozehřejeme sádlo a postupně v něm smažíme z obou stran dozlatova bramboráky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 23. 5. 2016
Bramborák s uzeným masem z Vysočiny
Nejklasičtější z bramboráků 🙂 Náramná dobrota, máme k nim rádi kysané zelí.