Bramborák s uzeným masem z Vysočiny

25 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
510 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
34 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
5 g
Cukr
224 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uzené maso nakrájíme na malé kostičky. Syrové brambory nastrouháme najemno.
  • 2
    V míse smícháme nastoruhané brambory, nakrájené uzené maso, vejce a mouku, majoránku, kmín, pepř a sůl a důkladně promícháme.
  • 3
    V pánvi rozehřejeme sádlo a postupně v něm smažíme z obou stran dozlatova bramboráky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 23. 5. 2016
Bramborák s uzeným masem z Vysočiny
Nejklasičtější z bramboráků 🙂 Náramná dobrota, máme k nim rádi kysané zelí.