Bramborák s vepřovou krví
50 min.
Ingredience
- 10kusůBrambory
- 1špetkaSůl
- 1kusCibule
- 40gramůMouka pšeničná hrubá
- 3stroužkyČesnek
- 1lžičkaMajoránka
- 1lžíceSádlo škvařené
- 20mililitrůOlej rostlinný
- 0,5litrVepřová krev
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
337 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
9 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Brambory oloupeme, nastrouháme, přidáme cibuli zpěněnou na sádle, rozkloktanou krev, mouku, prolisovaný česnek, osolíme a okořeníme.
- 2Směs řádně promícháme, rozetřeme na vymaštěný pekáč a pečeme dozlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.