Bramborák se zelím v pekáči

55 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
218 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
4 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
12 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme, omyjeme a nastrouháme nahrubo. Vyždímáme vodu, brambory dáme do mísy a smícháme s vejci, prolisovaným česnekem, ochutíme solí, majoránkou a kmínem a zahustíme moukou.
  • 2
    Zelí nakrájíme nadrobno, spaříme vroucí vodou aby změklo a přimícháme k bramborovému těstu.
  • 3
    Pekáček vyložíme pečicím papírem, naneseme bramborovou směs a pokapeme rozpuštěným sádlem.
  • 4
    Pečeme v troubě předehřáté na 180C 20-30min dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.