Bramborák z ovesných vloček

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
453 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
22 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ovesné vločky namočíme do studeného mléka a necháme je bobtnat do druhého dne.
  • 2
    Vločky umeleme, ochutíme česnekem utřeným se solí, majoránkou, pepřem a kmínem. Přidáme vejce, mouku a vše dobře promícháme.
  • 3
    Z těsta pečeme na rozehřátém lívanečníku malé bramboráčky. Opečeme je dorůžova po obou stranách.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 19. 3. 2016
Bramborák z ovesných vloček
Nějak se mi nezdají nutriční hodnoty jedné porce, zejména sacharidy....