Bramborová haruľa

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
415 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
22 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou cibuli nakrájíme na drobno, slaninu na kostičky, česnek prolisujeme.
  • 2
    Plech vymažeme sádlem.
  • 3
    Na pánvi na sádle zpěníme cibuli se slaninou a necháme zchladnout.
  • 4
    Oloupané brambory nastrouháme, v míse promícháme s moukou, solí, česnekem, majoránkou a zchladlou cibulovou směsí. Dobře vymícháme a rozetřeme na vymazaný plech.
  • 5
    Pečeme v troubě předehřáté na 180 °C dozlatova. Rozkrájíme na kostky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.