Bramborová kaše s celerem
50 min.
Ingredience
- 750gramůBrambory
- 1kusCeler bulvový
- 1špetkaSůl
- 4lžíceStrouhanka
- 0,5lžíceMáslo čerstvé
- 0,5litrMléko polotučné
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
230 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
5 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
7 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Celer oloupeme, nakrájíme na plátky, osolíme a mírně podlitý dusíme pod pokličkou doměkka.
- 2Brambory uvaříme na kaši, scedíme je a rozmělníme nebo prolisujeme. Přidáme prolisovaný celer, máslo, horké mléko a zamícháme kaši.
- 3Hotový pokrm posypeme nasucho opraženou strouhankou a pokropíme rozehřátým máslem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.