Bramborová kaše s fazolemi

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
87 kcal
Bílkoviny
4 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
4 g
Cukr
233 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve slijeme fazolky z nálevu, opláchneme je a necháme okapat.
  • 2
    Brambory - raději nějaký moučný druh - vaříme doměkka cca 15 minut ve slané vodě, pak vodu slijeme. Brambory nakrájíme na kostičky a nasypeme je do většího hrnce. K bramborám přidáme fazolky, stroužek prolisovaného česneku, limetkovou šťávu, sůl a pepř. Směs mačkáme šťouchadlem na brambory, když máme dostatečně jemnou konzistenci kaše, vmícháme bilý jogurt. Každou porci ozdobíme nasekaným čerstvým koriandrem.
  • 3
    Můžeme použít i mixér, pokud máme rádi kaši hodně jemnou.
  • 4
    Pokrm můžeme podávat teplý i studený. Samotný nebo jako přílohu k masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.