Bramborová kaše s pečenou cibulí

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
405 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
20 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
8 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné brambory oloupeme, uvaříme do měkka, scedíme, přidáme mléko, půl lžíce másla a vymícháme kaši.
  • 2
    Očištěnou cibuli nakrájíme na kolečka, osolíme, obalíme v hladké mouce a dozlatova usmažíme v oleji.
  • 3
    Nasucho opražíme strouhanku a po odstavení z ohně přidáme máslo.
  • 4
    Kaši upravíme na mísu, posypeme opraženou strouhankou a ozdobíme kolečky smažené cibule.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.