Bramborová kaše s pečeným česnekem

0 min.
Česká republika
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
460 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
36 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
5 g
Cukr
50 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Palice česneku dáme na plech a upečeme v předehřáté troubě na 180°C asi 40 minut, slupka musí být žlutá a popraskaná.
  • 2
    Brambory oloupeme, nakrájíme a uvaříme doměkka.
  • 3
    Slijeme a rozšťoucháme s máslem a horkým mlékem,dle potřeby na kaši. Dle chuti, přisolíme.
  • 4
    Upečený česnek vymačkáme ze slupky do kaše a promícháme.
  • 5
    Podáváme se steaky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.