Bramborová kaše s pečeným česnekem
0 min.
Ingredience
- 85gramůMáslo čerstvé
- 100mililitrůMléko polotučné
- 400gramůBrambory
- 1špetkaSůl
- 2kusyČesnek
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
460 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
36 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
5 g
Cukr
50 mg
Postup přípravy
- 1Palice česneku dáme na plech a upečeme v předehřáté troubě na 180°C asi 40 minut, slupka musí být žlutá a popraskaná.
- 2Brambory oloupeme, nakrájíme a uvaříme doměkka.
- 3Slijeme a rozšťoucháme s máslem a horkým mlékem,dle potřeby na kaši. Dle chuti, přisolíme.
- 4Upečený česnek vymačkáme ze slupky do kaše a promícháme.
- 5Podáváme se steaky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.