Bramborová kaše se zelenými fazolkami
40 min.

Ingredience
- 1špetkaPepř černý mletý
- 500gramůBrambory
- 500gramůFazolové lusky zelené
- 50gramůMáslo čerstvé
- 1lžičkaSůl
- 0,13litrMléko polotučné
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
219 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
11 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
7 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Fazolky zbavené okrajových vláken omyjeme, nakrájíme na kratší kousky, zalijeme osolenou vodou a uvaříme doměkka.
- 2Brambory uvaříme, oloupeme a spolu s fazolkami je prolisujeme sítem. Osolíme a s mlékem vyšleháme na kaši.
- 3Pokrm při podávání mastíme máslem. Podáváme k minutkám.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.