Bramborová kaše zapečená s vejci a šunkou

60 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
545 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
37 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
6 g
Cukr
307 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory nakrájíme na čtvrtky, zalijeme osolenou vroucí vodou a vaříme doměkka.
  • 2
    Scezené brambory rozmícháme s máslem a mlékem na hladkou kaši, přidáme žloutky, celá vejce a nasekanou šunku.
  • 3
    Promíchanou kaši dáme do zapékací mísy, pokropíme máslem a posypeme sekanou petrželkou. Zapečeme asi 25 minut v troubě.
  • 4
    Podáváme se salátem nebo k dušené zelenině.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 22. 9. 2015
Bramborová kaše zapečená s vejci a šunkou
Bramborová kaše zapečená s vejci je vynikající přílohou, která je vhodná jak masu, tak i k zelenině, ale je velice chutná i samotná. Tento recept jsem vyzkoušela a mohu ho jen doporučit. Jistě ho zvládnete připravit, tak vzhůru do vaření. 😉