Bramborová omeleta s cibulí
65 min.

Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
368 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
22 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Oloupanou cibuli jemně nasekáme.
- 2Na pánvi rozehřejeme 4 lžíce oleje, necháme na něm zesklovatět cibuli a vyjmeme ji. Do pánve vložíme plátky brambor a opékáme je pod pokličkou na mírném ohni asi 25 minut.
- 3Do brambor vmícháme cibuli, osolíme, opepříme a necháme vychladnout. V míse rozšleháme vejce, brambory do nich vmícháme.
- 4Na pánvi rozehřejeme 2 lžíce oleje, vložíme omeletové těsto a pečeme asi 8 minut. Potom omeletu obrátíme, přidáme zbylý olej a pečeme dalších 8 minut.
- 5Omeletu rozdělíme na 4 díly, upravíme na talíře a podáváme s čerstvou zeleninou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.