Bramborová polévka mléčná s vejci

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
318 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
24 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme, nakrájíme na kostky a uvaříme v osolené vodě s kmínem.
  • 2
    Potom slijeme vývar, znovu dáme na oheň a přilijeme smetanu rozšlehanou s moukou. Za stálého míchání povaříme, přidáme zpět scezené brambory a přidáme kousek másla.
  • 3
    Nakonec do polévky zašleháme jedno vejce a přidáme sekanou petrželovou nať.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.