Bramborová polévka s pórkem a krupkami

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
192 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
1 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme a nakrájíme na kostky, přidáme očištěný, na kousky nakrájený pórek a vše zalijeme vroucí vodou, osolíme a okmínujeme. Vaříme doměkka.
  • 2
    Potom vodu odlijeme zvlášť a brambory s pórkem rozšťoucháme se škvarky. Okořeníme majoránkou a nalijeme zpět odlitou vodou. Přidáme propláchnuté, uvařené krupky, kostku bujónu a polévku jen krátce povaříme. Nakonec přisypeme nasekanou petrželku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.