Bramborová polévka s uzeným masem

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
293 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
12 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
6 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme a nakrájíme na kostky, očištěný pórek a mrkev nakrájíme na kolečka.
  • 2
    Omytý uzený bok nadrobno nakrájíme, rozškvaříme a přidáme připravenou zeleninu. Vše krátce osmahneme, přilijeme vývar a zvolna vaříme asi 20 minut.
  • 3
    Potom přilijeme smetanu a polévku podle chuti osolíme, opepříme a okořeníme muškátem.
  • 4
    Polévku podáváme posypanou osmaženou cibulí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.