Bramborová pomazánka s vařeným hovězím masem
20 min.

Ingredience
- 1kusCibule
- 3kusyBrambory vařené
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1kusPaprika červená
- 2kusyVejce slepičí
- 2lžičkyHořčice
- 1lžičkaKapary
- 200gramůHovězí maso vařené
- 1kusOkurky nakládané
- 1lžičkaSardelová pasta
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
220 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
8 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Uvařené, ještě teplé brambory prolisujeme a smícháme s jemně nasekaným nebo umletým vařeným masem. Přidáme oloupanou, nadrobno nasekanou cibuli, nakrájenou okurku, očištěnou, nakrájenou papriku, nasekané kapary a uvařená vejce nakrájená na kostičky. Vše dobře promícháme.
- 2Pomazánku osolíme a ochutíme citronovou šťávou, hořčicí a sardelovou pastou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.