Bramborová pomazánka s vařeným hovězím masem

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
220 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
8 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uvařené, ještě teplé brambory prolisujeme a smícháme s jemně nasekaným nebo umletým vařeným masem. Přidáme oloupanou, nadrobno nasekanou cibuli, nakrájenou okurku, očištěnou, nakrájenou papriku, nasekané kapary a uvařená vejce nakrájená na kostičky. Vše dobře promícháme.
  • 2
    Pomazánku osolíme a ochutíme citronovou šťávou, hořčicí a sardelovou pastou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.