Bramborová s krupkami zahuštěná

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
222 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
11 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
3 g
Cukr
30 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Houby omyjeme a předem namočíme.
  • 2
    Z tuku a mouky připravíme jíšku, zředíme jí vodou a povaříme.
  • 3
    Přidáme překrojené houby i s vodou, na nudličky nakrájenou zeleninu, oprané krupky, sůl, kmín a vše povaříme dopoloměkka. Nazávěr přidáme oloupané, na kostky nakrájené brambory a polévku dovaříme. Ochutíme rozemnutou majoránkou, česnekem utřeným se solí a
  • 4
    pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.