Bramborová sláma se sýrem

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
167 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
11 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
375 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory nahrubo nastrouháme, přidáme část zelené cibulky, máslo, koření, sůl a dobře promícháme. V pekáči rozpálíme olej, bramborovou směs klademe na pánev a vytvoříme rovnoměrnou vrstvu. Smažíme 5-6 minut a pečeme cca 10 minut na 200 °C v rozehřáté troubě, dokud povrch nezezlátne. Poté zvýšíme teplotu na 230 °C. Sýr smícháme s cibulkou a nasypeme na brambory a pečeme 6 minut, dokud sýr nezezlátne.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.