Bramborová tortilla se špenátem

30 min.
Španělsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
407 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
34 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme na plátky a osmahneme dozlatova na rozpáleném oleji. Přidáme omytý, okapaný a nasekaný špenát, česnek nakrájený nadrobno a nastrouhané brambory, vše důkladně smícháme. Poté vmícháme rozšlehaná vejce, sůl a pepř.
  • 2
    Směs opékáme na pánvi na rozehřátém oleji 5-7 minut po obou stranách.
  • 3
    Špenátovou tortillu podáváme nejlépe vychladlou a nakrájenou na dílky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.