Bramborové jednohubky s kaviárem

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
91 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
2 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vařené brambory oloupeme a nakrájíme na silnější plátky. Salátovou okurku nastrouháme, vložíme do jemného sítka, osolíme a necháme asi hodinu odkapávat. Do jogurtu vmícháme prolisovaný česnek, okapanou okurku, podle chuti sůl, pepř a promícháme.
  • 2
    Touto směsí potřeme plátky brambor, ozdobíme troškou kaviáru, pokapeme citronovou šťávou, jednohubky vyskládáme na servírovací talíř a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.