Bramborové jednohubky s kaviárem
15 min.
Ingredience
- 300gramůBrambory vařené ve slupce
- 60gramůJogurt bílý
- 30gramůKaviár
- 50gramůOkurka salátová
- 1stroužekČesnek
- 8gramůSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 5mililitrůCitronová šťáva
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
91 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
2 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Vařené brambory oloupeme a nakrájíme na silnější plátky. Salátovou okurku nastrouháme, vložíme do jemného sítka, osolíme a necháme asi hodinu odkapávat. Do jogurtu vmícháme prolisovaný česnek, okapanou okurku, podle chuti sůl, pepř a promícháme.
- 2Touto směsí potřeme plátky brambor, ozdobíme troškou kaviáru, pokapeme citronovou šťávou, jednohubky vyskládáme na servírovací talíř a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.