Bramborové karbanátky s lososem

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
507 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
24 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vařené brambory rozmačkáme šťouchadlem na kaši, čerstvý kopr posekáme na jemno. Filety z lososa vložíme do rendlíku, zalijeme vodou, zakápneme citronovou šťávou a povaříme 8 až 10 minut. Scedíme, necháme okapat, rozmělníme vidličkou. Do mísy vložíme brambory, přidáme lososa, kopr, žloutky, sůl, pepř a důkladně promícháme. Vytvarujeme karbanátky, namočíme je v rozkvedlaném vejci a obalíme ve strouhance.
  • 2
    V pánvi rozpálíme olej, přiložíme karbanátky a smažíme asi 5 minut z každé strany.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.