Bramborové lívance s cibulí

40 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
258 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
11 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory očistíme, omyjeme a nastrouháme najemno, cibuli nakrájíme nadrobno. Do mísy vložíme brambory, cibuli, přidáme vejce, sůl, pepř, přisypeme trochu mouky a vymícháme těsto. Těsto by mělo být řidší.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme sádlo, naběračkou na něj nalijeme těsto, rozlijeme ho po celé ploše pánve a smažíme z obou stran dorůžova. Postup opakujeme, dokud nespotřebujeme celé těsto.
  • 3
    Lívance rozdělíme na talíře, pomažeme kysanou smetanou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.