Bramborové noky s hráškem

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
348 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
20 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bramborové noky opečeme na másle asi 5 minut dozlatova. Mezitím nasypeme do mísy hrášek, zalijeme vroucí vodou, necháme 2 minuty, scedíme a necháme okapat. Přisypeme k nokům, přidáme nastrouhanou citronovou kůru, osolíme, opepříme a zamícháme.
  • 2
    Zakapeme citronovou šťávou a rozdělíme na talíře. Podáváme posypané parmezánem a nasekaným oreganem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.