Bramborové noky s hráškem
25 min.
Ingredience
- 500gramůBramborové noky
- 200gramůHrášek
- 40gramůMáslo čerstvé
- 10mililitrůCitronová kůra
- 5gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 20mililitrůCitronová šťáva
- 60gramůSýr Parmezán
- 30gramůOregano čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
348 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
20 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Bramborové noky opečeme na másle asi 5 minut dozlatova. Mezitím nasypeme do mísy hrášek, zalijeme vroucí vodou, necháme 2 minuty, scedíme a necháme okapat. Přisypeme k nokům, přidáme nastrouhanou citronovou kůru, osolíme, opepříme a zamícháme.
- 2Zakapeme citronovou šťávou a rozdělíme na talíře. Podáváme posypané parmezánem a nasekaným oreganem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.