Bramborové noky s kuřecím masem a listovým špenátem

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
748 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
48 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bramborové noky uvaříme dle návodu na obalu. Scedíme a necháme okapat. Kuřecí maso umyjeme, očistíme, osolíme a opepříme.
  • 2
    Na pánvi rozpálíme olivový olej a na něm orestujeme kuřecí kousky ze všech stran. Přidáme listový špenát a prolisovaný česnek a restujeme další 3 minuty.
  • 3
    Pak zaprášíme hladkou moukou a restujeme 2 minuty. Zalijeme zakysanou smetanou, dle potřeby osolíme a opepříme. Prohříváme, až pokrm zhoustne. Nandáme do zapékacích misek, posypeme nastrouhanou mozzarellou a v troubě zapečeme 5 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.