Bramborové omelety s cibulí

35 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
409 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
25 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme, rozkrájíme nadrobno, brambory očistíme, nakrájíme na malé kostičky. Do misky rozklepneme vejce, osolíme, opepříme, přilijeme vodu a vyšleháme.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme polovinu oleje, přisypeme brambory a osmažíme do křupava. Pět minut před koncem smažení přidáme cibuli, dosmažíme. V pánvi necháme čtvrtinu brambor s cibulí, zbytek odebereme. Poté do pánve vlijeme čtvrtinu vaječné hmoty a usmažíme omeletu. Postupně přiléváme zbytek oleje, přidáváme po čtvrtinách brambory s cibulí, dále přiléváme po čtvrtinách vaječnou hmotu a stejným způsobem usmažíme další tři omelety.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.