Bramborové placky ze Slezska

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
560 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
38 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
4 g
Cukr
112 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme a nastrouháme na struhadle. Slijeme přebytečnou vodu, osolíme a opepříme. Vmícháme vejce, smetanu a mouku. Vypracujeme tekutější těsto.
  • 2
    Sádlo rozpálíme a smažíme na něm malé placičky. Potřeme je máslem a povidly a ihned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 22. 12. 2016
Bramborové placky ze Slezska
Placky jsou opravdu dobré.