Bramborové pyré s řepou

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
206 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
10 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
4 g
Vápník
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory a řepu očistíme, nakrájíme na kostky, vložíme do vroucí vody, osolíme a vaříme do měkka. Slijeme vodu, přilijeme teplé mléko a šťouchadlem rozmačkáme. Šalotku oloupeme, pokrájíme nadrobno, vsypeme do pánve s rozehřátým máslem a osmahneme do zlatova. Opepříme, přimícháme k bramborovému pyré, rozdělíme do misek a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.