Bramborové rösti

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
499 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
31 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
7 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zelenou část jarní cibulky nakrájíme na tenké kroužky, vsypeme do misky, přidáme vejce, Solamyl a promícháme. Syrové brambory oloupeme, omyjeme a nastrouháme nahrubo. Cibuli oloupeme a pokrájíme nadrobno. Brambory s cibulí přisypeme do misky, osolíme, opepříme a důkladně promícháme.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej, polévkovou lžící nabíráme bramborovou směs, vkládáme do pánve a smažíme zvolna 3 minuty. Rösti obrátíme, smažíme další asi 2 minuty.
  • 3
    Podáváme ještě teplé jako přílohu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.