Bramborové smažené slupky

20 min.
Evropa
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
242 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
20 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Vápník
36 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve důkladně omyjeme větší brambory, škrabkou brambory oloupeme a slupky ještě jednou omyjeme, necháme okapat.
  • 2
    Ve větší pánvi rozehřejeme olej. Mezitím slupky osolíme a lehce opepříme, promícháme.
  • 3
    Slupky rovnoměrně naskládáme na rozehřátý olej a opékáme zhruba 10 - 15 minut za stálého otáčení.
  • 4
    Opečené slupky necháme chvilku na ubrousku, potom je přemístíme na talíř a můžeme servírovat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.