Bramborové závitky se slaninou a chřestem

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
610 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
39 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pečlivě očištěné brambory dáme vařit do osolené vody. Chřest opláchneme, oloupeme a uvaříme do měkka se lžičkou cukru a necháme okapat. Uvařené brambory opatrně oloupeme a každou z nich obalíme plátkem slaniny a zajistíme párátkem. Takto připravené brambory pečeme na pánvi. Okapaný chřest urovnáme s opečenými brambory na talíře a přelijeme bylinkovým máslem. Podáváme teplé.
  • 2
    Bylinkové máslo:
  • 3
    Do rozpuštěného másla vsypeme sekané bylinky: estragon, bazalku a petrželku. Důkladně promícháme, dochutíme solí a pepřem. Omáčku do servírování pokrmu udržujeme v teple.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.