Bramborovo-cuketový koláč

100 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
268 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
15 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Cukr
505 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka stejně jako cuketu. Vymažeme středně velký pekáč máslem a střídavě klademe vrstvu brambor, které osolíme, a vrstvu cukety. Celý obsah pekáče zalijeme omáčkou, která je umíchaná ze smetany, vajec, strouhaného sýra a pálivé papriky. Obsah poklademe plátky másla. Pečeme v předehřáté troubě při cca 180 °C asi hodinu. Hotový pokrm podáváme s čerstvou zeleninou či salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.