Bramborový chleba z domácí pekárny

210 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
337 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
1 g
Sacharidy
69 g
Vláknina
4 g
Cukr
19 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme a uvaříme ve vroucí osolené vodě, poté slijeme a necháme vystydnout. Uvařené brambory nastrouháme na jemném struhadle.
  • 2
    Do nádoby domácí pekárny vlijeme 250 ml vlažné vody, přidáme mouku, sůl, brambory, sekanou pažitku a na závěr droždí. Program pečení zvolíme dle typu pekárny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
stopa
út 21. 1. 2014
Mám jeden dotaz,šel by ten chleba udělat i na plechu,když nemám pekárnu?A jak ho potom udělat?Aby se mi ze spoda nepřipálil a z vrchu nebyl moc světlí,jako nedopečený.
Anonymní uživatel
út 7. 7. 2015
Bramborový chleba z domácí pekárny
Super!