Bramborový chleba z domácí pekárny
210 min.
Ingredience
- 350gramůBrambory
- 6gramůPažitka
- 500gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 7gramůDroždí sušené
- 4gramySůl
- 250mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
337 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
1 g
Sacharidy
69 g
Vláknina
4 g
Cukr
19 mg
Postup přípravy
- 1Brambory oloupeme a uvaříme ve vroucí osolené vodě, poté slijeme a necháme vystydnout. Uvařené brambory nastrouháme na jemném struhadle.
- 2Do nádoby domácí pekárny vlijeme 250 ml vlažné vody, přidáme mouku, sůl, brambory, sekanou pažitku a na závěr droždí. Program pečení zvolíme dle typu pekárny.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
stopa
út 21. 1. 2014
Mám jeden dotaz,šel by ten chleba udělat i na plechu,když nemám pekárnu?A jak ho potom udělat?Aby se mi ze spoda nepřipálil a z vrchu nebyl moc světlí,jako nedopečený.
Anonymní uživatel
út 7. 7. 2015
Bramborový chleba z domácí pekárny
Super!