Bramborový guláš s hříbky

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
288 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
16 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané, na kostičky nakrájené brambory vaříme v osolené vodě s kmínem.
  • 2
    Na sádle zvlášť podusíme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, přisypeme mletou papriku, přidáme nakrájený salám a vše ještě podusíme.
  • 3
    Sušené hříbky povaříme, přidáme brambory, salám, podle potřeby přilijeme vodu z brambor a vše promícháme. Nakonec zapražíme hladkou moukou a podle chuti osolíme a opepříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.