Bramborový guláš s hříbky
50 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 500gramůBrambory
- 1hrnekHouby sušené
- 250gramůSalám měkký
- 1lžičkaKmín celý
- 1litrVoda pitná
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceSádlo škvařené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
288 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
16 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Oloupané, na kostičky nakrájené brambory vaříme v osolené vodě s kmínem.
- 2Na sádle zvlášť podusíme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, přisypeme mletou papriku, přidáme nakrájený salám a vše ještě podusíme.
- 3Sušené hříbky povaříme, přidáme brambory, salám, podle potřeby přilijeme vodu z brambor a vše promícháme. Nakonec zapražíme hladkou moukou a podle chuti osolíme a opepříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.