Bramborový guláš s kapustou a bůčkem

85 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
695 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
54 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
7 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytý vepřový bůček nakrájíme na kostky, v kastrole podlijeme osolenou vodou a dusíme doměkka.
  • 2
    Ve větším kastrole na polovině sádla osmahneme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli, přidáme krátce povařenou, na nudličky nakrájenou kapustu, měkký bůček a oloupané, na kousky nakrájené brambory. Podlijeme a dusíme, dokud brambory nezměknou.
  • 3
    Potom pokrm zahustíme jíškou připravenou ze zbylého sádla a hladké mouky, přidáme utřený česnek, okořeníme majoránkou a chvíli povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.