Bramborový guláš s pivem
55 min.
Ingredience
- 1,2kilogramyBrambory
- 2lžíceOlej rostlinný
- 2kusyCibule
- 500gramůŠpekáčky
- 1lžičkaMajoránka
- 2špetkyKmín mletý
- 2špetkyPepř černý mletý
- 1lžíceMouka pšeničná hladká
- 600mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 0,5lžícePaprika mletá sladká
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
545 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
39 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
7 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky, cibuli nakrájíme najemno, špekáčky oloupeme a nakrájíme na kostičky.
- 2V kastrole na oleji zpěníme cibule, přidáme špekáčky a osmažíme. Přisypeme mouku, chvíli restujeme. Poté vsypeme papriku, sůl a zbylé koření, brambory, zalijeme pivem, zamícháme a pod poklicí dusíme doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.