Bramborový guláš s pivem

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
545 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
39 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
7 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky, cibuli nakrájíme najemno, špekáčky oloupeme a nakrájíme na kostičky.
  • 2
    V kastrole na oleji zpěníme cibule, přidáme špekáčky a osmažíme. Přisypeme mouku, chvíli restujeme. Poté vsypeme papriku, sůl a zbylé koření, brambory, zalijeme pivem, zamícháme a pod poklicí dusíme doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.