Bramborový guláš s rajčaty

50 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
382 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
25 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
7 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Vložíme je do kastrolu na rozehřátý olej, přidáme oloupanou, na kostky nakrájenou cibuli.
  • 2
    Omytá rajčata nakrájíme na čtvrtky, zbavíme zrnek, nakrájíme nadrobno, přidáme k bramborám s cibulí. Vše osolíme, okořeníme mletou paprikou a pod pokličkou dusíme asi 30 minut za občasného zamíchání.
  • 3
    Hotový guláš posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.