Bramborový guláš se zeleninou
80 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 400gramůBrambory
- 20gramůCeler bulvový
- 10gramůHrášek
- 120gramůVepřová plec
- 20gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 1špetkaKmín celý
- 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 20gramůMrkev kořen
- 1lžícePažitka
- 0,25litrVoda pitná
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
391 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
21 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
7 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme a nasucho opečeme. Podlijeme vývarem z cibule a kmínu a dusíme.
- 2K poloměkkému masu přidáme na kostky nakrájené brambory a zeleninu. Zahustíme nasucho opraženou moukou a dodusíme.
- 3Do hotového pokrmu přidáme kousek másla a nasekanou pažitku.
- 4Podáváme s vařenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.