Bramborový indický salát

37 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
138 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
2 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
4 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory nakrájené na kostičky vaříme v hrnci s vroucí vodou 10 minut. Necháme okapat a dáme stranou.
  • 2
    V dalším hrnci blanšírujeme růžičky brokolice v horké vodě 2 minuty, poté necháme okapat a přidáme do mísy k bramborám.
  • 3
    Jakmile brokolice a brambory vychladnou, přidáme nakrájené mango na kostičky a nasekané jarní cibulky. Osolíme, opepříme a promícháme.
  • 4
    V misce smícháme kmín, koriandr, mangové čatní, bílý jogurt, zázvor a čerstvý koriandr a vše promícháme.
  • 5
    Bramborovou směs přelijeme zálivkou a promícháme.
  • 6
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.