Bramborový kebab se skopovým masem

80 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
442 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
26 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
8 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z brambor vybereme ty nejmenší, oloupeme je a povaříme ve vodě tak, aby zůstaly poloměkké. Vodu slijeme.
  • 2
    Plátky slaniny opečeme a rozkrojíme vždy na čtyři kousky. Na výpeku ze slaniny mírně podusíme oloupanou, nasekanou cibuli, očištěné, na kostky nakrájené skopové maso a na kousky nakrájené párky.
  • 3
    Předvařené brambory, cibuli, maso a párky vložíme do kastrolu, přidáme očištěné žampiony, polijeme rozpuštěným máslem a zprudka osmahneme. Směs osolíme a opepříme.
  • 4
    Zvlášť uvaříme zbylé velké brambory a po uvaření je nakrájíme na plátky a upravíme na talíře. Na brambory navršíme kebab a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.