Bramborový koláč s uzeninou a hlávkovým salátem

50 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
731 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
41 g
Sacharidy
67 g
Vláknina
9 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Syrové brambory oloupeme a nastrouháme.
  • 2
    Uzeniny nakrájíme na kostičky a na 2/3 másla osmahneme nakrájenou cibuli, ochutíme prolisovaným česnekem.
  • 3
    Z mouky, vajec, mléka, soli a koření vypracujeme těsto,přimícháme do něj brambory, uzeninu i cibuli.
  • 4
    Vše dobře promícháme a dáme do vymazané formy. Povrch poklademe zbytkem másla.
  • 5
    Koláč pečeme ve středně vyhřáté troubě. Podáváme teplý s hlávkovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.