Bramborový salát dušený

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
340 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
14 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
8 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vařené brambory oloupeme, nakrájíme na plátky, papriku zbavíme jádřince, nakrájíme na proužky, cibuli nadrobno, anglickou slaninu na kostičky. V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme slaninu a osmahneme. Slaninu vyjmeme, do výpeku vsypeme cibuli, osmažíme, osolíme, opepříme, přilijeme ocet, přidáme cukr, hořčici a dusíme asi 2 minuty.
  • 2
    Přimícháme brambory, papriku, nakládanou zeleninu a dusíme doměkka. Odstavíme z ohně, posypeme slaninou, posekanou petrželkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.