Bramborový salát kořeněný

40 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
113 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
3 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme, uvaříme a nakrájíme na kostky. Feferony pokrájíme na tenké nudličky, přidáme do brambor, ochutíme solí a zalejeme rozšlehaným jogurtem. Posypeme kořením a podáváme. Horké koření [39441]: Koriandr, kardamom a kmín nasucho upražíme na pánvi. Vložíme do hmoždíře, přidáme ostatní suroviny a roztlučeme. Uchováme v uzavřené sklenici.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.