Bramborový salát na německý způsob

30 min.
Německo

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
225 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
19 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Dobře omyté brambory uvaříme ve slupce v osolené vodě (2 litry voda + 1/2 lžíce mořská sůl).
  • 2
    Omyjeme jarní cibulku, meduňku a kopr. Cibulku pokrájíme na kolečka, kopr pokrájíme nadrobno, meduňkové lísky odložíme na ozdobu.
  • 3
    Vychladlé brambory oloupeme, pokrájíme na plátky a dáme do mísy. Přidáme cibulku, majonézu, kuřecí bujon, sůl, kopr a vinný ocet.
  • 4
    Promícháme, dochutíme pepřem a cukrem.
  • 5
    Každou porci ozdobíme meduňkovými lístky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.