Bramborový salát s bílou ředkví
40 min.
Ingredience
- 2litryVoda pitná
- 1kilogramBrambory
- 200gramůŘedkev
- 2kusyCibule červená
- 200gramůŘedkvička
- 250gramůSmetana 33% (šlehačka)
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 20gramůKopr čerstvý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
401 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
22 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
9 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Brambory se slupkou uvaříme v hrnci s osolenou vodou, uvařené scedíme, necháme vychladnout, nakrájíme je na kostky a dáme do misky, kam přidáme na malé kostky nakrájenou cibuli, na tenké kolečka nakrájené ředkvičky, na tenké malé plátky ředkev, osolíme, opepříme, dobře promícháme, přidáme smetanu, přisypeme nasekaný kopr a ještě jednou promícháme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.