Bramborový salát s celerem a jablky
25 min.
Ingredience
- 400gramůBrambory vařené ve slupce
- 200gramůCeler bulvový
- 2lžíceCitronová šťáva
- 1lžíceMajonéza
- 2lžíceJogurt bílý
- 2lžíceOlej salátový
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaCukr krupice
- 1lžičkaHořčice
- 200gramůJablka
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
180 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
7 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
5 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Brambory uvařené ve slupce oloupeme a spolu s uvařeným celerem nakrájíme na plátky. Přidáme oloupaná, jádřinců zbavená a na plátky pokrájená jablka, zakapeme citronovou šťávou a olejem.
- 2Majonézu smícháme s bílým jogurtem, přidáme hořčici, sůl, pepř, podle chuti špetku cukru a lehce vmícháme do salátu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.